середу, 22 січня 2014 р.




             У Ходорівській бібліотеці для дорослих розпочато безкоштовний Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English 1 2 3 в бібліотеці» (English123.com.ua) створений фірмою Funmedia sp. z o.o. (Вроцлав, Польща), яка є лідером у галузі сучасних мультимедійних технологій у вивченні іноземних мов та надає онлайн-платформи для вивчення англійської мови.
Курс побудовано з використанням інноваційної методики «123 (один, два, три)», яка була розроблена міжнародною командою лінгвістів та використовується у 24 країнах світу. Курс складається з чотирьох рівнів (перший і другий призначені для початківців, третій четвертий – для середнього рівня), розділених на 22 уроки. Тренери курсу – носії мови Марк та Емілі – роблять інтерактивне навчання цікавим та незабутнім, адже курс пропонує ігри, відео, пісні та фото-уроки. У разі правильного виконання більше 80% завдань одного рівня, учасник отримує сертифікат про досягнення даного рівня володіння мовою відповідно до вимог Ради Європи.
Хто і як може користуватися курсом?    
           Кожен, хто приходить до бібліотеки, може користуватися курсом English123.com.ua. Цей курс може бути цікавим для всіх – від підлітків та студентів до літніх людей; від тих, кому англійська мова необхідна в щоденній роботі, до тих, кому знання англійської полегшить пошук вакансій; для всіх, хто, незалежно від віку, освіти, місця проживання, професії просто хоче говорити англійською. Основна передумова електронного курсу – це самостійність у навчанні, тобто учасник курсу вчиться за власним темпом, у зручний йому час.

Запрошуємо всіх бажаючих!!!